MOCKUPS OG PROTOTYPER

MOCKUPS OG PROTOTYPER HOS PROTOTYPE

 

MOCKUPS:

Et rimelig og ofte lett alternativ til originalproduktet når du ikke vil risikere skade på dette ved test av form, plass eller mulig håndteringsutfordringer. Samt for å teste et nytt produkts funksjon før original blir produsert.

 

Riktig valg av materiale

Vi produserer Mockups i det materialet som egner seg til det du skal bruke den til. Plast, tre og metall i diverse plateformater samt skummateriala i blokker. Disse har en rekke forskjellige egenskaper som vi drar nytte av til din mockup. Polyuretanskum kommer i en rekke forskjellige kvaliteter og gir høy styrke, presisjon og finnish i overflaten, kombinert med relativ lav vekt.

 

Styrke, utseende og vekt avgjør

Isopor er et meget økonomisk materiale, og brukes ved store volum der lav vekt er viktig og styrke, finnish og motstand i overflaten kommer i annen rekke. Vi bruker vår store CNC fres til produksjon av deler til Mockups, da denne er meget nøyaktig og bearbeider alle materialer som trengs i høy hastighet.

 

PROTOTYPER

Mange tenker automatisk på 3D printing når det er snakk om prototyper. Det stemmer ikke alltid. I mange tilfeller er en kombinasjon mellom andre tradisjonelle produksjonsmetoder og 3D printing den beste løsningen.

 

Prototype har fordelen av å kombinere en rekke tjenester som 3D printing,
cnc fresing, sveising, laser kutting og gravering samt lakkering. Dette, sammen med kreative og gode håndverkere som har lang erfaring med modellbygging, gir det oss muligheten til å tilpasse prototypen nøyaktig etter behov.