MODELLBYGGING

OneSubsea
Skala: 1:50
ABB Norge AS
Skala: 1:35 
FRAMO AS
Skala: 1:15
Flåm Utvikling AS
Skala: 1:87 (H0)

MODELLBYGGING HOS PROTOTYPE

Riktig ressursbruk, uten kompromiss

Stor fleksibilitet på valg av materialer og produksjonstype. Modellene kan bli veldig detaljrik uten bruk av for mye ressurser. Fleksibiliteten i produksjonsmetoder og materialvalg gjør oss i stand til å tilpasse modellen til det den skal brukes til uten kompremier. Vi bruker ofte kundens egne tegninger direkte i produksjonen, det øker nøyaktigheten, mens faren for feil i modellen reduseres.

Hurtige terrengmodeller og figurer med CNC

Terrengmodeller lager vi på vår cnc fres ved hjelp av et digitalt kart eller en 3d fil. Vi lager også tradisjonelle kotemodeller i kork, som oftest med 1, 2 og 2,5mm kork. Modeller til industri bygges av forskjellige materialer etter hva modellen skal brukes til.

Høy styrke og lav vekt

Vanligvis  kombinerer vi aluminium for høy styrke og lav vekt, med plast som cnc kuttes eller 3D printes. Bevegelige og avtagbare deler, elektronikk,  motoriserte funksjoner, lys og lyd er også mulig. Høy nøyaktighet og mye detaljer kjennetegner disse modellene som egner seg meget godt til utstilling. Når modellene skal fraktes, er en god fraktkasse også viktig, det sørger vi selvfølgelig også for.